Cameron Diaz rääkis oma, milline on olnud karantiini ajal tema elu emana, kirjutab Fox News.

47. aastane näitlejanna ütles, et ta armastab igat minutit nendest hetkedest, kui ta saab oma tütre Raddixiga koos olla. Raddix sündis detsembri lõpus, surrogaatema abiga.

"Viimase seitsme kuu jooksul olen jõudnud oma elu paremasse faasi: emaks olemise faasi!" ütleb Diaz. "Nii on see olnud minu kodu ja perega. Ma üritan läbimõeldult osaleda igas suuremas ja tähtsamas vestluses, millega meie ühiskond praegu tegeleb."

Lisaks naudib Diaz ka mehega koos olemist.

Aprillis toimunud Instagrami Lives rääkis ta oma sõbranna Katherine Poweriga, kes oli ka "Charlie's Angels" tegevdirektor, kui õnnelik ja tänulik ta hetkel elule on. Eriti on tal hea meel selle üle, et ta saab seda kõike jagada ka oma abikaasa Benji Maddeniga. Cameron ütles, et kui ta abikaasa nende last valvab on ta valmistanud enamikel õhtutel ka perele õhtusööki.

"Ma pean tihti pigem öisel ajal süüa tegema," ütles Diaz. "Pärast seda, kui me lapse ära vannitame ja ta magama paneme. Tihti paneb just Benji last magama, ta on nii hea. Ta on nii imeline isa. Ma olen nii õnnelik, et just tema on mu lapse isa. Ta võimaldab mulle isegi oma aega, nii et ma saan veini juua ja meelepärast seriaali vaadata."