Pärast seda, kui poisi tädi Nicole jagas sotsiaalmeedias Bridgeri lugu, on ta saanud kiitust ja komplimente sadadelt tuhandetelt inimestelt, kaasa arvatud "Tasujatelt".

Koos vapra poisi tunnustusega jagas Nicole Walker sotsiaalmeedias ka poisi vanemate kirjutatud kirja, kus nad kirjeldasid, kui väga Bridger oma õde armastab ja kui kaitsev ta tema osas on.

"9. juulil 2020 toimunud sündmused ei tulnud meile üllatusena. Palun teadke, et me ei taha ilustada seda, mis juhtus. Meie teadmised sündmuste kohta on limiteeritud sellele, mida meie nelja-aastane tütar ja Bridger meile rääkisid," kirjutas ema pikas kirjas.

Sõbral külas olles läksid Bridger ja tema õde maja taga asuvasse aeda. Sinna jõudes osutas nendega kaasas olnud laps ühele koerale ja ütles "see on hea koer" ning osutas siis teisele aias olnud koerale ja ütles "tema on kuri koer".

Bridger selgitas hiljem vanematele, et just sel hetkel tormas kuri koer nende poole. "Ma astusin kõrvale, enda õe ette, et koer temani ei jõuaks. Ma muudkui liikusin, et koer ei saaks mööda," rääkis poiss.

Traagiliselt, selle asemel, et minema joosta, hammustas koer Bridgerit põsest. Poiss rääkis, et kui koer teda põsest hammustas, hõikas ta oma õele, et see minema jookseks. Kui koer lahti lasi, jooksis Bridger õele järele ning koos mindi turvalisse kaugusesse.

Tol hetkel märkasid koeraomanikud, mis olid juhtunud. Nad panid last rünnanud koera keti külge, viisid Bridgeri majja, hakkasid haava puhastama ja kutsuti kiirabi.

"Me oleme igavesti ja siiralt tänulikud nende armastuse ja hoole eest," kiitis neid Bridgeri ema.

Kui vanemad poisiga juhtunust kuulsid, tormasid nad kohe tema juurde. Sündmuspaigale tulnud päästeamet hoolitses poisi eest. Verd oli palju ja ühel hetkel taheti Bridgeril seljas olnud särk ära lõigata. Poiss keeldus, öeldes neile, et tema emale meeldib, kui ta seda särki kannab.

Hiljem haiglasse jõudes võttis vanematega ühendus ka loomapääste üksus, kes ütles, et poissi rünnanud koerale olid kõik vaktsiinisüstid korralikult tehtud, seega infektsiooni ohtu pole. Tegu oli ühe-aastase saksa lambakoera segatõugu krantsiga, kes oli natuke varem varjupaigast võetud. Omanikud otsustasid koera pärast rünnakut magama panna.

Bridger ütles uudist kuuldes: "Ma ei taha, et koeraga midagi halba juhtub. Kas ta tapetakse ära?"

Vanemad kinnitasid, et loomapolitsei tegeleb koeraga edasi ja poiss ei pea seda koera enam iial nägema.

Hilisema kompuutertomograafia uuringu ajal jutustas Bridger isale esmakordselt, mis oli juhtunud. Siis ta ütleski selle traagiliselt kõlava lause: "Kui keegi pidi surema, siis ma mõtlesin, et see peaksin olema mina."

Sellele järgnenud kahetunnise operatsiooni ajal õmblesid kirurgid poisi näo kokku ning ilukirurg korrigeeris haavu, et arm oleks võimalikult minimaalne.

Koju jõudes tormas õde kohe venna juurde ja teatas suure rõõmuga, kuidas Bridger oli teda kaitsnud.

Et Bridgeri tuju parandada otsustas tädi Nicole tema lugu Instagramis jagada, lootuses, et mõned kuulsad inimesed võtavad nendega ühendust. Ja nii läkski. Bridgerile kirjutas tunnustava sõnumi Marveli filmides Bruce Bannerit ja Hulki mängiv Mark Ruffalo.

Hiljem sai ta videotervituse Kapten Ameerikalt endalt ehk Chris Evansilt. Kõige suuremat heameelt valmistas poisile aga kõne "sõbraliku naabruskonna kangelaselt Ämblikmehelt" ehk Tom Hollandilt.

Poisile on häid sõnu saatnud ka Hugh Jackman, Zachary Levi, Russo vennad jt.

Paljud on Bridgeri vanematelt küsinud, kas ja kuidas nad pere sel ajal aidata saavad. Vanemad vastasid, et kuigi nad on pakkumise eest tänulikud, siis on palju teisi, kes nende abi rohkem vajavad.

Üks nendest on organisatsioon Mission 22, mis tegeleb sõjaveterandide enesetappude vastu võitlemisega. Teine on Operation Underground Trafficking, mis võitleb põrandaaluse liikumisega, kus lapsi prostitutsioonile sunnitakse. Või The Wounded Warrior Project, mille eesmärgiks on aidata sõjas tõsiselt viga saanud veteranide elu iseseisvamaks muuta.

Vanemad lisasid lõpetuseks, et nad ei soovi kelleltki selle juhtumi järel majanduslikku abi ning mõistavad hukka kõik, kes kasutavad seda isikliku agenda ajamiseks. Lisaks rõhutasid nad, et neil ei ole nende poega rünnanud koera omanike vastu mingit viha. Nende omavaheline läbisaamine on jätkuvalt hea.