„Kuningas Arthur: Mõõga legend“ ("King Arthur: Legend of the Sword", 2017)

Eepiline fantaasiapõnevik kuningas Arthurist. Kui lapseeas Arthuri isa mõrvatakse, haarab võimu Arthuri onu Vortigern. Oma sünniõigusest ilma jäetud Arthuril pole aimugi, kes ta tegelikult on, ja ta peab üles kasvama äärelinna tänavate rasketes tingimustes. Aga kui ta mõõga kivist välja tõmbab, keerab see ta elu pea peale ja ta peab tunnustama oma tõelist pärandit, meeldigu see talle või mitte. Filmi režissööriks on Guy Ritchie.

"Kui me hobusevargil käisime" ("Out Stealing Horses", 2019)

On 1999. aasta november. 67-aastane Trond elab äsja leitud üksinduses ja teda ootab ees vana aasta õhtu veetmine üksi. Kui saabub talv, avastab ta, et tal on naaber - mees, keda Trond teadis juba aastal 1948. See oli tolle aasta suvel, kui Trond sai 15 ja tema isa valmistas teda ette kandma oma eesseisva reetmise ja kadumise taaka... See oli ka see suvi, kui Trond sai täiskasvanuks ja sai tundma seda naist, keda ta armastas. Seda sama naist, kellega Trondi isa valmistus oma elu veetma. Seda kõike näete ehedas Skandinaavia filmis „Kui me hobusevargil käisime“. Peaosas on Stellan Skarsgård.

"Halb samariitlane" ("Bad Samaritan", 2018)

Filmis ajavad Sean ja Derek, kes pargivad autosid ühes kohalikus restoranis, tulusat kõrvaläri: samal ajal, kui kliendid õhtust söövad, käivad poisid nende kodudes vargil. Kõik sujub nagu õlitatult, kuni nad satuvad vale mehe otsa. Rikka ärihai Cale Erendreichi majas leiab Sean röövitud noore naise Katie. Suutmata teda vabastada ning kartes ähvardavat vanglakaristust Sean põgeneb, viies auto tagasi. Kui ta süümepiinade sunnil siiski politseisse helistab, ei leia nood majast midagi kahtlast. Nüüd aga on Cale asjast teadlik ning asub otsima võimalust kahele uudishimulikule tüütusele kätte maksta.

"Teadmata kadunud" ("Lost", 2004-2010)

Üle maailma laineid löönud ulmesarja „Teadmata kadunud“ kolmas hooaeg on nüüdsest Elisa Huubis nähtav - kellel veel esimesed osad nägemata, saab kasvõi kohe algusest lõpuni ära vaadata sarja esimesed kolm hooaega. Sarjas peavad lennuõnnetuse üle elanud inimesed hakkama koostööle, et pealtnäha inimtühjal saarel ellu jääda.