Joshua James Viinalass otsustas ühel hetkel, et ta soovib oma ellu midagi uut ja põnevat. Nii otsustaski Josh maaklerikarjääri proovida. Tema teekond sai alguse sellest, et ühel päeval rääkis tema õemees, kes on Arco Vara juht Joshi õele Annale, et Josh oleks selles ametis väga hea, ning kui nad selle ideega lõpuks Joshi poole pöördusid, siis oli ta kohe nõus sel alal kätt proovima.

Joshi sõnul on maakleritöös tore see, et sa saad aidata leida inimestele nende enda kodu ja samas saad sa ka ise näha inimeste kodusid. "See, millise korteri inimene lõpuks valib, ütleb nii mõndagi ka tema kohta," ütleb ta. Jutud sellest, et maakleritöö on ebavajalik, on Joshi sõnul vale. Maakler paneb oma töös tähele just neid asju, mida inimene ise ei pruugi märgata. Täna on Joshua mentoriks ka ühele alustavale maaklerile.

Maakleri töö kõrvalt pole Josh unustanud ka bänditegemist, ning juba täna saab neid kuulata Daniel Levi hoovikontserdil. Kes soovib aga kinnisvara müüa või üürida, siis Joshua on lahkelt nõus kõiki aitama. Tema kontaktid on leitavad Arco Vara kodulehel.

Mida põnevat Joshua James Viinalass oma uuest ametist ja bänditegemisest veel rääkis, vaata lähemalt juba videost.