Sisseastumise Infosüsteemis on avaliku info all märge, et Tanel Padar läheb sügisest Sisekaitseakadeemiasse politseiametnikuks õppima. Arvestades, et ta alles sai EBSiga ühele poole ning tal on kodus väike laps, paneb imestama, miks professionaalne laulja selle sammu tegi.

Tuleb välja, et ei teinud.

Sisekaitseakadeemiasse läheb sügisel õppima mitte laulja Tanel Padar, vaid tema Tartust pärit nimekaim.

Mis plaanid on aga lauljal Tanel Padaril?

Tõenäoliselt jätkab ikka muusikalainel, sest alles esmaspäeval andis ta koos Lenna Kuurmaaga välja laulu "Uues valguses".

Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa jagasid esimest korda lavalaudu 2005. aastal. Vahepealse aja jooksul on erinevates telesaadetes ja kontserttuuridel koos lauldud, aga alles nüüd anti välja esimene ametlik duett.

"See lugu oli mu peas juba mõnda aega keerelnud ja algselt üldse mitte duetina. Mängisin ja ümisesin seda ideed pigem niisama, aga mingil hetkel ei saanud seda meloodiat enam peast. Kuna vahepealne olukord oli suhteliselt hallides toonides, siis ei olnud üldse kindel, millal ja kuidas stuudiosse jõuab. Kui tuli uudis, et meie pikalt planeeritud tuur Lennaga siiski toimub, tuligi idee vana unistus teoks teha ja ideest sai suurepärane duett," sõnas Tanel Padar.