Varem optikuna töötanud Jenna Phillips teenib täiskasvanutele mõeldud sisuloome kanalil OnlyFans, mängides seal koera. Tema TikTok videode põhjal on näha, et ta on sellesse rolli tõsiselt sisse elanud, tuues kaamera ees palli, püherdab ringi ning sööb koerasnäkke.

LADBible'ile antud intervjuus sõnas 21-aastane neiu, et on end alati koerana tundnud.

Mirrori kohaselt teenib Jenna Phillips nüüd sada korda rohkem kui oma eelmises töökohas, milleks on nüüd sadatetesse tuhandetesse küündiv teenistus.

Tänu oma unikaalsele sisule on ta TikTokis teeninud üle 125 000 jälgija, kus tema isikukirjelduses on kirjas: "lihtsalt tüdruk, kes teeskleb, et on koer".

Ta küsib OnlyFans lehel fännidel 20 dollarit kuus, et pakkuda neile tsenseerimata sisu. Kui TikTokis on avalik küllaltki leebe materjal, siis saab vaid eeldada, missugust sisu ta privaatselt pakub.

"Ma olen alati kutsika moodi käitunud, kuid alguses mitte seksuaalsel viisil. Kui ma üles kasvasin, siis ma mängisin tihti koera. Mulle tõsiselt meeldib kiitus. Mulle meeldib, kui mind "tubliks tüdrukuks" kutsutakse. See paneb iga kord mu südame sulama," rääkis neiu.

Kui ta alguses OnlyFans lehele konto tegi, siis oli tema sisu väga leebe. Aga kaks aastat hiljem hakkas ta juba "thatpuppygirl" nime alt postitama ja see muutiski tema ettevõtmise kasumlikumaks. Jenna sõnul tekkis pärast seda jälgijate märkimisväärne kasv.

Ta hakkas mahlasemat sisu pakkuma pärast seda, kui ta avastas, et OnlyFans lehel ei olnud kedagi teist, kes oleks valmis naiskoera sisu pakkuma.

"Iga kord, kui ma käisin varustust ostmas, oli see alati meestele. Siis ma mõtlesin, et põrgusse ka, miks ma ei võiks ise seda teenust pakkuma hakata, sest turgu ju selleks on," rääkis 21-aastane Jenna Phillips.