“Pulbrikuningannaks” tituleeritud endine Playboy kaanetüdruk juhtis väidetavalt naiste jõuku, kes varustasid kliente kõrge kvaliteediga narkootikumidega ning kalliste prostituutidega.

Kunagi Portugali Playboy kaanel olnud 22-aastane naine arreteeriti kahtlustatuna kuritegeliku ühenduse juhtimises, kes pakkus kokaiini, hašišit ja prostituute VIP-klientidele. Teenuse eest küsiti klientidelt 80-160 eurot.

Prokurör Rafael Correa ütles kohalikule meediaväljaandele Globo, et nende info järgi lõi naine süsteemi, kus klient sai soetada komplektina narkootikume ja prostituudi.

“Ta töötas alguses ise prostituudina, kes varustas narkootikumidega enda kliente. Kuid meie andmete järgi oli tal samuti olemas omamoodi kullerteenus pealinna piirkonnas.”

Briasiilia politsei teatel tunti naist “pulbrikuningannana” ja “pulbripanterina”.

Uurija Ricardo Oliveira oli naisel väga tihe päevakava, tal ei olnud kindlat elupaika, vaid reisis terve riigi piires. Naine arreteeriti ühes Lõuna-Brasiilia väikelinnas.

Plaan on ta üle viia pealinna, kuid selle täpne aeg ei ole veel paika pandud.

Kui naine sai hotellis teada, et ta arreteeritakse, hakkas ta karjuma ning politseinikele vastupanu osutama. “Me suutsime ta kahjutuks teha, pärast seda panime naisel käed raudu,” sõnas uurija.

Kohaliku väljaande reporter vahendas, et naine üritas arreteerimise käigus enda riideid seljast ära võtta.

Uurimine üritab välja selgitada, kust kohast naine narkootikumid hankis.