“Nagu kõik ilmselt teavad, siis lahkus täna värvikas karakter Leida Rammo. Ta oli 96-aastane,” alustab Tasane enda postitust sotsiaalmeedias. Strippari sõnul kohtus ta Rammoga viimati tänavu 18. mail.

“Ma avastasin ta filmist “Noor pensionär” ja ta oli lihtsalt huvitav ja kiiksuga isik, samas väga lahtise peaga. Otsustasin teda kasutada 2014. aastal enda muusikavideos “Kas ma tean”, Leida oli siis veel laval nõutud,” kirjutab Tasane.

Mehe sõnul oli daam toona positiivne ja jagas meeleldi elutarkusi. “Ka sel aastal tuli mul idee kutsuda ta enda hullumeelsesse ja humoorikasse videosse “Fallos”. Leida alguses kahtles, aga pärast nõustus.”

Tasase sõnul polnud Rammo küll sama hea tervise juures kui mõned aastad varem, kuid kui läks käima kaamera, läks käima ka Leida.

Strippari sõnul oli Rammo hingel intervjuu Anu Välbaga. “Ta kurtis, et Anu oli intervjuu nõnda välja lõiganud, nagu ta oleks vana torisev mutt, kes surma ootab.”

Tasane kirjutab, et vaatas ise samuti seda intervjuud ja oli üllatunud. "Leida elas pikka ja huvitavat elu, vanaduses polnud ta kellelgi jalus."

Tõenäoliselt käis jutt 2018. ETV aastalõpusaates eetris olnud intervjuuga.