The Guardian kirjutab, et ta suri Pariisis loomulikel põhjustel. Ta oli üks viimaseid Hollywoodi kuldajastu legende, kes polnud veel taevastele radadele läinud.

Kaks Oscarit võitis ta osatäitmiste eest filmides "The Each His Own" (valmis aastal 1946) ja "The Heiress" (1949). Enim on ta aga tuntud 1939. aasta filmist "Tuulest viidud", kus kehastas Melanie Hamilton Wilkesi. Selle rolli eest sai ta parima naiskõrvalosatäitja Oscari nominatsiooni.

De Havilland sündis 1916. aastal Tokyos, ent peagi kolis ta pere USAsse Californiasse. Näitleja sai ka tema õest Joan Fontaine'ist. Ühine karjääritee ajas õed hilisemas elus tülli. Nimelt kandideerisid mõlemad 1942. aastal parima naisnäitleja Oscarile. Võitis Fontaine filmiga "Suspicion". Konkurents jättis nende omavahelisele suhtlusele pikaks ajaks musta pleki.

1950ndatel kolis näitlejatar Pariisi. Tema viimane osatäitmine oli 1988. aastal telefilmis "The Woman He Loved". De Havillandi eraelu ilmestasid kaks abielu, mis purunesid. Mõlemast abielust sündis tal laps.

Hollywoodi kuulsuste alleel on tal omanimeline täht ning 2008. aastal andis toonane USA president George W. Bush talle riikliku teenetemärgi National Medal of Arts.