Kris Jenner on endiselt oma väimehele Kanye Westile toeks, hoolimata sellest, et mees teda väga tugevalt oma kõnes ja ka Twitteris solvas. Nimelt võrdles Kanye oma ämma Kim Jong-Uniga, ning samuti jagas ta ka säutse sellest, kus Kim tahab teda haiglasse panna., kirjutab Mirror.

Teada on aga see, et Kris oli väga tugevalt oma tütre poolt, kuid kui Kanye hakas Twitterisse postitama säutse sellest, et ta kahetseb oma öeldut ja vabandab Kimi ees, asus Kris toetama Kanyet ja pakkus talle väga lahkelt ka oma abi.

Kardashianidele lähedane inimene ütles, et Kris on olnud Kimile täielikuks toeks. "Kris pole kogu selle Kanye olukorra ajal Kimi juurest lahkunud," ütleb allikas.

Kogu trall läks lahti sellest, kui Kanye rääkis oma skandaalses kõnes sellest, et nad Kimiga kaalusid aborti teha, kui naine ootas nende esimest last. Kim sai selle peale väga pahaseks ja ähvardas mehest lahku minna, kui ta seda kampaaniat ära ei lõpeta. Kanye süüdistas naist ka petmises, kui Kim kohtus tema kokurendi, räppar Meek Milliga.

Nende peretuttav rääkis ka sellest, et see olukord on raske nii Kimile, Kanyele, kui ka ülejäänud perele. Samuti vihjas ta, et Kim on väga tänulik oma emale, et ta on tema kõrval olnud.

"Kris armastab Kanyet tõeliselt, ning soovib neile mõlemale ainult paremat," ütleb peretuttav.