37- aastane Sedokova, kes on ise olnud varem abielus kahel korral, tunnistas intervjuus, et 28-aastane Timma sulatas ta südame koheselt. Abielus korvpallur kutsus ta esimesele kohtingule kinno ning lauljatar on siiani uhke selle üle, et ta ei võtnud suhtes mehe kutset kohe vastu.

"Viimase momendini ta ei teadnud, kas ma ilmun kohale või ei. Ka mina ise ei teadnud, kas ma tahan minna," meenutab Sedokova. Lõpuks lauljatar ikkagi läks ning noored jäid ka edaspidi koos kinos käima. "Pärast seda olime me lahutamatud."

Timma otsusas vene päritolu Ukraina lauljatari pärast oma abielu lahutada, kuigi tema ja lätlanna Sana ühine poeg oli vaid mõne kuu vanune. Nüüd tunnistas korvpallur, et ta armus Sedokovasse koheselt. "Ma oleks teda nagu terve oma elu tundnud," kirjeldab sportlane nende kohtumist.

Kuigi Timma on Sedokovaga väga õnnelik, siis tunnistab ta, et poja emaga on siiani suhted väga halvad. "Hetkel on väga raske. Ainult aasta on lahutusest möödas, kuid ma annan endast parima oma lapse nimel," ütles Timma ning lisas, et ta teeb kõik selle nimel, et oma poega tihti näha.