Terve karantiini aja on Cameron Diaz veetnud oma perega kodus. Ta kasvatab koos oma abikaasa Benji Maddeniga tütart Raddixi.

Ühel hetkel tahtis Cameron oma elus midagi uut proovida ja ta otsustas, et tuleb turule oma veiniga. Hetkel ongi võimalik soetada kahte suvist veini, millest üks on Hispaania valge ja teine Prantsuse rose´, kirjutab Daily Mail.

Cameronil tekkis idee teha oma vein siis, kui ta vestles oma sõbra ja ettevõtja Katherinega. Katherine soovitas Cameronil kõigepealt välja mõelda veini nimi, sest siis on edasine protsess juba palju lihtsam. Uut nime polnud aga sugugi kerge leida, sest kõik need nimed, mille peale nad tulid, olid juba mõnes veini istanduses kasutuses, kuna veine on väga palju.

Ühel hetkel leidsid nad sellise nime nagu Aveline, mis tähendab tõlkes tundlik, alandlik ja elus. "See nimi sobis täpselt meie kaubamärgiks," ütles Cameron.

Vein on valmistatud orgaanilistest viinamarjadest, mis oli Diaze jaoks väga oluline. "Selles protsessis olles õppisin ka ise seda, mida üks hea vein peaks sisaldama," ütles Diaz.

"Mahedalt kasvatatud viinamarjad moodustavad suure osa Aveline kaubamärgist, kuna mahepõllundus on oma olemuselt puhtam kui äriline põllumajandus, kus nagu te teate kiputakse kasutama erinevaid pestitsiide, mis ei mõju paraku hästi meie keskkonnale ega ka tervisele," ütles Cameron.