Kuninga Willem-Alexanderi ja Madalmaade kuninganna Maxima vanim tütar Amalia on kõmuajakirja värskeima numbri kaanel koos emaga. Tegu on kuulusustest ja kuninglikest perekondadest kirjutava ajakirjaga, mis ilmub hispaania ja portugali keeles, kirjutab DailyMail.

Ajakirjas ilmunud pildid Madalmaade kuningliku perekonna liikmetest ei ole spetsiaalselt väljaande tarvis tehtud, vaid on perekonna enda poolt sellel kuul avaldatud. Kui pildi juures olev pealkiri ära tõlkida, siis kõlab see umbes nii: "Maxima vanim tütar on uhkelt pluss-suuruses".

Pealkirja alt saab lugeda, et kroonprintsess seisab kriitikale vastu tahtejõu ja perekonna abil. "Printsess, kes läbib puberteedi tabudeta ja kaitseb oma "tõelise naise" figuuri," lisas leht.

Praegu aga kaheldakse, kas printsess ka ise tsitaatide autor on või üldse on kunagi avalikult oma kaalust rääkinud.

Sotsiaalmeedia kasutajad ning meediaväljaanded Maxima sünniriigist Argentiinast aga kritiseerivad Carase käitumist, öeldes, et see on ohtlik, häbiväärne ja lugupidamatu.

Cara peatoimetaja Hector Maugeri aga selgitas Instagramis, et artikkel koos piltidega on just mõeldud selleks, et võidelda stigmade ja kiusamiste vastu.

Hiljem peatoimetaja vabandas väljaande esikaane eest, lisades, et nende sooviks ei olnud kellelegi haiget teha.