Alari Kivisaar avaldas täna hommikul video oma Facebooki lehel, kus rääkis teda eelmisel kuul tabanud laimukampaania kohta. Ta selgitas videos, et asjade käigul on olnud kuuajane paus, kuna ta andis asjaosalistele võimaluse vabandada. Kuna aga keegi seda ei kasutanud, siis nüüd on aeg edasi minna. Ja nüüd juba palju tõsisemalt.

"Küllap mäletate, et mõni aeg tagasi alustasid mingid inimesed minu vastu massiivse kustutamiskampaania. Oma alatud tulemuste jõudmiseks kasutati labaseid valesid, laimu ja libauudiseid, mille sisuks olid kontekstist väljarebitud sõnad, mida siis omakorda vürtsitati endale sobivate maitseainetega. Jäi tunne, et inimesed jäid nii sügavale oma valedesse sisse, et jäid ise ka neid uskuma," ütles Kivisaar.

" Aga nagu ütleb iidne Tõstamaa vanasõna: valel on lühikesed jalad. Isegi minuvastane petitsioon hääbus sama kiiresti kui see algatati. Sest olgem ausad, et vähegi intelligentsed inimesed hammustavad kiiresti läbi libauudised ja manipulatsiooni."

"Oma esimese video järel andsid asjaosalistele võimaluse mingilgi moel oma tekitatud kahju heastada ilma kohtuta. Ja teate mis? Mitte keegi neist ei vaevunud isegi vabandama. Kuu aega ootasin, aga nüüd on kahjuks aeg läbi."

"See neiu, kes minu vastu laimukampaania, üleriigilise laimukampaania, algatas ja seda hoogsalt vedas, saab esimese kohtuhagi. Ja mitmed teisedki kodanikud leiavad õige pea oma postkastist kirja," ütles SkyPlusi saatejuht Alari Kivisaar lõpetuseks.