Broneerijaid ootavad nüüd ees rasked päevad ja nädalad. Kuigi nad suurendasid iga saates osaleja tasu 60 000 naela peale, siis on mitmed staarid, eesotsas Michelle Keeganiga, saatele liiga väikese tasu pärast ei öelnud.

Peale Keegani on pakkumised saanud ka laulja Jessie J ja näitlejannad Tamzin Outhwaite ja Gillian Anderson.

Staaride agendid pelgavad ka, et nende kliendid ei teeni piisavalt tähelepanu C-kategooria ja sotsiaalmeedia kuulsuste kõrvalt. Eelmisel aastal osales saates juutuuber Saffron Barker ning 2017. aastal Raadio 4 saatejuht, reverend Richard Coles.

Suured staarid võivad rohkem raha teenida konkureerivates saades nagu "I'm a Celebrity", kus nad astuvad üles teiste tuntud nimedega.

Üks agentidest sõnas The Sunile: "Saatel on uus needus - nad ei maksa piisavalt ja seal osalemine ei aita karjäärile kaasa. Asi pole vaid kellegagi koos tantsimises, vaid tantsimises tundmatusse ja raha ei maksta piisavalt. Keegi ei taha seda teha."

"Raha ei ole seda väärt. Suured staarid teenivad selle nime paari pildi tegemisega mõne riietefirma jaoks," lisas agent.

Saadet näitava telekanali BBC siseallika kohaselt püüdsid nad sel aastal koroonaviiruse karantiini tõttu natuke raha säästa ning lootsid, et staarid on rambivalgusest eemalolemise tõttu agarad saates osalema.

Vaatamata muredele on tegu siiski ühe populaarseima saatega Suurbritannia televisioonis. Küll aga on uus hooaeg erinevate piirangute ja riiklike regulatsioonide tõttu tulemas erinev.