"Eks ma ikka olen olnud armunud ka pärast seda, aga need suhted pole jäänud püsima. Esiteks olen väga valiv ja see on ikkagi väga põhimõtteline otsus – eriti siis, kui sul on lapsed," arutleb teledaam. Ta tunnistab, et on saanud austajatelt abieluettepanekuid, armastuskirju ja kauneid lillebukette.

Kord oleks Sirje isegi peaaegu kihlunud. "Kosijaks oli avalikkusele tuntud mees. Aga sellestki suhtest ei saanud asja, kuna mina ei olnud huvitatud. Solidaarsusest võtsin sõrmuse vastu, et mitte täiendavalt haiget teha. Sõrmus on siiani alles," avameelitseb Sirje. Uudisteankur ei vaja enda sõnul meest, kes kruvi seina keeraks – selle ja palju muuga saab ta isegi hakkama.

"Kui üldse, olen ehk mõttekaaslase otsingul, kellega oleks midagi ühist jagada ja rääkida. Et oleks hea seltsiline," sõnab Sirje. Ta tunnistab, et kui peaks veel nii küpses eas armuma, võtab ta selle vastu, aga paaniliselt ta endale meest ei otsi. Sest elu on Sirje sõnul niigi põnev – olgu Männamaal, Nõmme kodus või Peterburi teel TV3s, kus on tema kolmas "kodu".