Lenna Kuurmaa meenutas Raadio Elmari hommikuprogrammis "Ärka, kaunis maa!", millal ta Tanel Padariga sõbraks sai. "See hetk jääb sellesse perioodi, mil meil olid nii sarnased juuksed! Pikk tukk oli mõlemil pooleldi näo ees ja olime mõlemad ka blondid. See võis olla ligikaudu kolmteist aastat tagasi, ilmselt oli meil üks juuksur," naljatas Lenna.

Tanel lisas: "Tõepoolest, see oli aeg, kui salvestasime akustilist plaati "Veidi valjem kui vaikus". Piltidelt on näha, kuidas istume Lennaga kõrvuti ja meil on põhimõtteliselt sama soeng! See oli aeg, mil meeste ja naiste juuksemood oli põhimõtteliselt täpselt sama. Me kohtusime muidugi ka varem, näiteks muusikaauhindade jagamiste afterparty'del"

Paar meenutas ka seda, kuidas nad aastaid tagasi juba unistasid maale elama minemisest. Reaalsuses haaras härjal sarvist vaid Lenna.

"Mitmed aastad tagasi arutasime koos Genka ja Lennaga ühe kontsertlava taga, et oleks nii tore, kui saaks elada kusagil maal, romantilises ja looduskaunis kohas. Olekski täitsa eemal, kaugel linnamürast. Kuid saime juba siis aru, et see ettevõtmine nõuab ikka üksjagu julget pealehakkamist. Ja Lenna tegi selle esimesena ära! Me naersime toona, et me kohtume siis kahekümne aasta pärast kõik kusagil kaunis maakohas. Kuid mitte keegi peale Lenna pole seda siiani ette võtnud," rääkis Tanel.

"Ega ma ise olen ka juurte poolest täitsa maapoiss ja eks mind kisub sinna tagasi ka. Aga nii väga ei kisu, et üksi tahaks minna. Selleks peab teise poole ka nõusse saama. Maale kolimine on suur otsus ja juhuslikult neid samme teha ei saa," lisas ta.

Tanel Padar tunnistas ka, et pole veel Lennale Setumaale külla jõudnud, sest tema tütar Linda on veel liiga noor.

"Mu tütar Linda on veel nii pisike, ega ta veel suurt aru ei saa. Loodan, et kui ta saab aastaseks või natuke peale, on selleks ajaks Lenna farm juba tublisti suurenenud ja täienenud. Äkki leiab sealt isegi eksootilisi loomi juba sel hetkel," ütles Tanel Padar.