"Ma just rääkisin oma sõbra Steniga ja see, kuidas temaga käitutakse tänaval ja see, kuidas temaga täna käituti, on lihtsalt nii inetu. See lihtsalt ajab mind nii närvi, et ma pean seda jagama. Miks inimesed teevad niimoodi? Ma ei saa aru sellest. Ja mul on nii valus vaadata, kuidas inimestega niimoodi käitutakse," ütles üle 22 tuhande jälgijaga Triinu Instagramis loos.

Triinu suunas vaatajad edasi sõbra Steni Instagrami, kus noormees selgitas, et langes erinevaks olemise tõttu homofoobse rünnaku alla.

Blogija lisas: "Minu geisõber käis täna väljas, et natuke meelt lahutada, ja mingid tüübid hakkasid teda mõnitama. Lihtsalt sellepärast, et ta kandis neid (paksu tallaga tumedaid) saapaid. Mõnitasid teda, kuna ta on erinev ja gei. Miks inimesed ei või lihtsalt lahked olla?"

Enda videos ütles Sten, et talle ei meeldi, et peab käituma nagu kloun, mängima kedagi teist sellepärast, et mingisugustele inimestele ei sobi.

"Mingid inimesed elavad nõukogudeaegse mõttemalli järgi. Ma ei hakka seda kunagi tegema. Mind ei huvita reaalselt," ütles ilmselgelt endast väljas Sten.

Noormees lubas ülespildistada kõik solvajad ning ütles, et ei soovi Eestis elada, kui siin on nii rõvedad homofoobid.

Sten tõi välja ka inimeste kriitika, kes ütlevad talle, et ta võiks oma orientatsiooni väljendamisel rohkem tagasihoidlik olla ja Eestis on see ju tavaline. Noormees aga ei näe, et ta peab millegi sellise pärast oma koduriigis kannatama.