"Umbes-täpselt kuu aega tagasi sai Vana-Vigalas teoks järjekorras 19. Hard Rock Laager, mille toimumine koos paljude teiste suviste sündmustega oli suure küsimärgi all. Kaikaid tuli kodaratesse viimase hetkeni, ent kui ühel festivalil on sedavõrd lojaalne publik, kui meil on võtta ka kodumaalt mitme päeva programmi jagu suurt lava täitvaid bände, kui tiim on tugev, jääme me väärikalt iseendaks ka kõige raskemates oludes ning meid ei peata miski. Koos oleme tugevad, katkust kõvemad. See aasta läheb ajalukku ning tagasivaade tänavusele kõige raskemalt rokkivale festivalile on siin. Kohtumiseni juubelil!" seisab video saatvas avalduses.

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse Vana-Vigalas vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on järjepidevalt kasvanud. Paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on ajapikku muutunud tuhandete inimeste jaoks suve tippsündmuseks.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.

Video saab vaadata Hard Rock Laagri Facebooki lehelt.