Pärast väga intensiivset pakkumissõda erinevate stuudiote ja voogedastusplatvormide vahel on Sony TriStar Pictures võitnud õigused teha film legendaarse laulja elust ja tema traagilisest surmast, kirjutab Daily Mail.

Filmi pealkirjaks on hetkel "I wanna dance with somebody". Selle pealkirja pani Akadeemia auhinnaga nomineeritud stsenarist Anthony McCarten, kes on täna Hollywoodi üks kuumimaid stsenariste. Anthony kirjutab stsenaariumi ka Whitney Houstoni elust valmivale filmile.

Ajaloos enim autasustatud naislauljaks peetud Whitney suri 2012. aastal 48-aastaselt traagiliselt narkootikumide üledoosi.

Legendaarne plaadiprodutsent Clive Davis, kes oli ka Whitney üks juhendajatest, rääkis, et Whitney Houstoni tegelikku lugu pole keegi veel ära jutustanud. "Mul on nii hea meel, et Anthony McCarten on pühendunud muusikaliselt rikkalikule stsenaristikale, mis paljastab lõpuks kogu Whitney eluloo. Whitney oli geenius, kes mõjutas kogu maailma sügavalt, samal ajal kui ta võitles vapralt oma deemonitega, mis tõid tema ellu suuri raskusi," ütles Davis.

Hetkel on õhus küsimus, kes hakkab filmis Whitney´it kehastama. Kui kõik hästi läheb peaks film esilinastuma 2022. aastal.