Ellen DeGeneresi töötajad süüdistavad teda hetkel selles, et ta on oma alluvaid kohelnud ebaeetiliselt. Töötajad räägivad, et nad on pidanud tundma hirmu ning taluma solvanguid, kirjutab Mirror.

Süüdistused on sundinud WarnerMediat algatama "The Ellen DeGeneres Show" asjus juurdluse. Nüüd on Elleni kaitseks välja astunud ka tema vend Vance, kes kirjutas oma sotsiaalmeedia postitusse, et inimesed ei tunne tema õde tegelikult.

Vance nimetas Ellenit "eredaks valguseks pimedas maailmas" ja väljendas sügavat pettumust, et õe kohta on sotsiaalmeedias kirjutatud palju halvustavat. Näitleja postitas Twitterisse: "Kui te arvate, et Ellen lubaks oma saates teadlikult kiusamist või rassismi, siis te ei tunne teda."

Vance kirjutab ka, et Ellen on üks armsamaid ja heldemaid inimesi, keda inimesed kunagi kohanud on. Väga suurelt võttis Vance sõna ka Facebookis, kuhu ta postitas avalduse, mis kutsus inimesi üles Ellenit toetama. Paraku tegi seda vaid käputäis inimesi.

Ka Elleni vend on väsinud sellest, et tema õde rünnatakse. "Ta on tark ja tugev naine, kes on muutnud maailma pisut paremaks," kirjutas ta.

Lugematute süüdistuste tulemusel on Ellen palunud vabandust kõigilt töötajatelt sellepärast, kuidas ta neid kohelnud on, ning ühtlasi on ta lubanud ka ennast parandada.

Selle nädala alguses avaldas ka Elleni naine Portia de Rossi Instagramis oma naisele avalikult tuge.