Eesti üks tuntumaid kaunitare debüteeris uut soengut Instagrami vahendusel. Hiljuti 30. sünnipäeva tähistanud Pedaru juuksed ulatuvad nüüdsest vaevu lõuajooneni.

Kevadel Kroonikale antud intervjuus kirjeldas Pedaru seda, kuidas tema juukseid on modellikarjääri jooksul korduvalt kahjustatud. "Mu juuksed on tehtud näiteks täiesti lumivalgeks. 12 tundi istusin juuksuris, et mu juustelt loomulikku tumedat pigmenti maha saada. See on väga kahjustav, juuksed olid pärast väga kuivad. Jätsin valge värvi mingiks ajaks, aga hakkasin siis tasapisi loomulikuks tagasi värvima," meenutas ta.

"Olen ka ise juukseid värvinud. Ükskord pidin sõitma väga vara Rooma pildistamisele – mind ootas üks väga tähtis kampaania Guccile. Ma ei tea, mis mul hakkas, aga ostsin eelmisel õhtul supermarketist juuksevärvi, panin selle pähe ja kui maha pesin, olin süsimust. Mu närvid olid täiesti läbi, nad tahtsid pildile ju minu enda juuste värvi! Helistasin paanikas oma agendile Margitile: mida ma nüüd teen? Ebaõnnestunud värvimise tõttu vahetati ära mu lennupiletid ja sõitsin hoopis Pariisi, kus käisin juuksuri juures, kes püüdis tooni loomulikuks tagasi saada, mis eriti ei õnnestunud. Siis sõitsin edasi Rooma, lootes, et kohapeal ei saada aru. Aga muidugi nad nägid, et juuksevärv on muutunud. Õnneks oli tegemist mustvalge kampaaniaga ja ka video filmiti mustvalgena, nii et kõik läks hästi. Sõitsin tagasi Pariisi ja mu juuksed tehti lõplikult korda. Lolle mõtteid on mu peas ikka olnud."