Padar jagas Facebookis kahte klippi, milles näitas, et on juba koos elukaaslase Lauren Villmanniga teel Pärnusse, et Villa Ammendes anda kontsert "Kas nii siis jääbki...".

"Kallis kuule, kuhu me sõidame," küsib Padar video alguses roolis istuvalt Laurenilt. "Pärnusse," teatab kihlatu rõõmsa näoga. "Kui ma selle autosõidu üle elan, siis kohtume juba täna õhtul Villa Ammende laval," kirjutab laulja video juures. Videost on näha, kuidas tagumisel istmel on vanematega kaasa reisinud ka väike Linda.

Viimased kaks kontserti oli Padar sunnitud vahele jätma, sest vigastas selga nii hullult, et ei olnud võimeline isegi liikuma. Laulja selgitas siis sotsiaalmeedias, et ei loobu oma etteastetest kergesti, mistõttu ei tasu arvata, et ta lihtsalt kohale ei taha ilmuda. "Ma ei ole varem elus valu või haiguse pärast ühtegi kontserti ära jätnud: paar aastat tagasi esinesin õhtul, kuigi olin hommikul Eesti teises otsas rattaõnnetuses autoga kokku põrganud ja EMO-s kokkuõmmeldud. Seega vast mõistate, et tänane olukord on halb ja esinemine ei ole võimalik."