Kodust eemal

Greta kolis 15-aastaselt välismaale, kuna leidis seal parema tantsupartneri kui Eestist. Partner ei saa olla tavaline mees tänavalt. Õige partner on see, kellega tekib tantsupõrandal harmoonia, ollakse kui üks. Partnerid võidad tavaelus olla head sõbrad, nad võivad olla ka suhtes, aga see ei garanteeri harmooniat tantsimise ajal. Ja välismaal Greta enda jaoks selle leidis.

"Ma elasin Kanadas ja mu partner oli ukrainlane. Pärast seda oli venelane poiss. Võistlustantsus on täiesti tavaline see, et inimesed saavad kuskil kokku, lähevad mingite treenerite alla, kes näevad sinus potentsiaali ja töövõimet. Ja see ei pruugi olla üldse sinu kodumaa, vaid hoopis kolmas-neljas riik," rääkis Greta.

Koos ukrainlasest tantsupartneriga võideti peale kahe maailmameistritiitli ka Kanada ja Põhja-Ameerika meistrivõistlused. Eestis koos partneri Ranno Aigroga võisteldes võideti kahel korral Blackpool tantsifestival ja kolmel korral Põhja-Euroopa meistrivõistlused.

Andrei Zevakiniga ristusid teed juba lapsena

Partneri puudumise tõttu jättis tantsimise pooleli ka praegune muusikaprodutsent ja YouTube’is reaktsioonivideode poolest tuntud Andrei Zevakin. Zevakin oli Greta Korju tantsupartner eelmisel nädalal avaldatud videos, kus nad mõlemad bachatat tantsisid.

Tantsuvideo idee tekkis Andrei Zevakinil maikuus, kui tal tekkis väike tüli raadiosaatejuhi Brigitte Susanne Hundiga, kelle poiss-sõbra Indrek Mägi kohta tegi Zevakin kommentaari, mis Brigittele ei meeldinud.

Loe, kuidas on asjaga seotud Indrek Mägi ja Brigitte Susanne Hunt.