Mida aeg edasi, seda rohkem on "Teneti" staarid nõus avalikustama, mis kaadrite taga tegelikult toimus. Nii avalikustas Pattinson hiljuti antud intervjuus väikse detaili, mis võtteplatsi õhkkonnast huvitava pildi loob, vahendab Celebrity Insider.

Pattinson tunnistas, et teadis, et Nolan pole inimene, kes oma näitlejate tegemiste suhtes ükskõikne oleks. Samas on tal kombeks kõike oma filmidega seonduvat salajas hoida, mistõttu pidas Pattinson targemaks varjata, et ta end Batmaniga siduda soovib. Näitleja meenutas, et rääkis režissöörile, et tal on kodus perekondlik hädaolukord, mistõttu peab viivitamatult lahkuma. "Nii kui ma seda öelnud olin, siis ütles ta otse, et ma lähen Batmani katsetele," naeris Pattinson oma ebaõnnestunud katse üle.

"Tenetist" tuli talle siiski kõvasti kasu, sest tunnistab, et sportliku John David Washingtoniga töötamine sundis ka teda end rohkem liigutama. "Mind pandi jooksma koos John David Washingtoniga, mis on üks kõige ebaausamaid asju üldse," kurtis Pattinson. "Kõige suurem trenn, mida ma üldse teen, on tavaline jalutus. John David võib joosta terve päeva. Lõpuks oli see siiski päris hea, sest ma sain ilusti vormi."