Grande jagas sotsiaalmeedias videot, millega õnnitles uut poiss-sõpra kinnisvaramaakler Dalton Gomezit sünnipäeva puhul, vahendab Yahoo.

"Palju õnne sünnipäevaks mu kallile, mu parimale sõbrale ja päeva kõige lemmikumale osale," pani lauljanna postitusele südamliku pealkirja.

Esimest korda näitas Grande oma kallimat kolm kuud tagasi ilmunud singli "Stuck With U" muusikavideos, kus mehe nägu näha ei olnud.

Grande armuelu on olnud kirev. Enne Gomezit on staar piltidel poseerinud viie erineva kallimaga. Esimese silmarõõmuga, Graham Phillipsiga oli lauljanna suhtes aastatel 2008-2011. Teise armastuse leidis Grande Big Seaniga, 2014. aastal. 2015. aastal nähti kaunitari juba Ricky Alvareziga õrnutsemas. Vaid aasta hiljem läks Grande suhtesse Mac Milleriga, kellega oli tutvunud juba 2012. aastal. Pikk armastus sai ootamatu lõpu, kui naine räpparist 2018. aastal järsult lahutas, sest kihlus juba Pete Davidsoniga. Sama aasta oktoobriks oli kihlus aga läbi ja staar lubas korduvalt, et ei kavatse niipea uut kallimat oma ellu lubada. Armastus siiski ei hüüa tulles ja juba ongi Gomez staari südame võitnud.