Printsess Charlotte'i õpetaja Lucy Lanigan-O'Keeffe ja ristiisa ning printside Williami ja Harry lapsepõlvesõber Thomas van Straubenzee leidsid teineteist just tänu kuningaperele, vahendab Mirror.

Algselt oli paari suursugune pulm planeeritud toimuma aprillis, kuid tühistati koroona leviku tõttu, mis võttis ka väikselt printsessilt võimaluse pulmas lilleneiuks olla.

Sellest olenemata ei soovinud aga paar kaua oodata ning abiellus vanemate ja lähedaste keskel 24. juulil. Kui Lanigan-O'Keeffe'ile on tegu esimese abieluga, siis van Straubenzee oli varem abielus leedi Melissa Percyga.

Lähedaste sõnul olid just hertsoginna Catherine ja prints William need, kes tegid Lanigan-O'Keeffe ja van Straubenzee omavahel tuttavaks. Peagi sünnib ka paari esiklaps.

Prints William ja van Straubenzee on teineteist tundnud alates eelkoolist. Mõlemad printsid tunnevad hästi ka Thomasi nooremat venda Charlie't ja tundsid ka teist venda Henryt, kes hukkus 2002. aastal vaid 18-aastasena autoavariis. Thomas ja Charlie mängisid olulist rolli nii 2018. aastal toimunud Harry ja Meghani pulmas kui ka 2011. aastal Catherine'i ja Williami pulmas. Vennad ei ole siiski perekondade ainsad sidemed. Nimelt tundsid üksteist väga hästi ka Thomasi onu ja printsess Diana.