Raadiohääl Howard Stern soovitas DeGeneresile, et kui töötajad talle pidevalt ühte ja sama asja ette heidavad, siis on ilmselt õige aeg nende juttudega samale lainele asuda, vahendab Mirror.

"Ma oleks pigem teleris ja käituks nagu mölakas. Inimesed tuleksid ja läheksid ning käigu nad ka kuradile. Lihtsalt oledki nõmedik," ütles otsekohesusega populaarsust kogunud raadiohääl.

Sterni sõnul on kõige parem viis, kuidas valetajatele koht kätte näidata, tuua neile täpne näide, mida nad ise sinust ootavad. Saatejuht tunnistas siiski, et enne nii äärmuslikku lähenemist peaks DeGeneres proovima esmalt meeskonnaga sõbralikult asju lahendada.

Saatejuhid on omavahel tuttavad juba aastaid ning eelmisel aastal kasutas Stern legendaarset jutusaadet isegi oma abikaasaga taas abiellumiseks.

Ülemaailmne kriis tõi DeGeneresile kriisi ka isiklikku ellu. Nimelt hakkasid telemeeskonna liikmed kurtma, et pole midagi kuulnud oma palgast ning koroona mõjust tööle. Seepeale tõstsid häält ka jutusaate varasemad töötajad, kelle sõnul on DeGeneresi käitumine oma meeskonnaga puudulik ning tujukas.

Sellest tulenevalt algatas jutusaadet tootev produktsioonifirma Warner Bros uurimist, et jõuda selgusele, kas kuulujuttudel ka tõepõhja on. DeGeneres teatas aga, et ei tea, kas soovib legendaarse saate tootmisega üldse jätkata.