Loo teeb väga kummaliseks seik, et 29-aastane Rita Ora pole kunagi oma päritolu varjanud. Enamus lauljanna kuulajatest teavad, et tema vanemad on Albaaniast. Aga ometi süüdistatakse Orat kultuurses võõrandamises ja blackfishingus (toetuse saamine läbi vähemise mängimise), vahendab The Sun.

Üks Twitteri kasutaja tegi sel nädalal säutsu, jagades pilti, kus Rita Ora on koos oma vanematega. "Sain teada, et Rita Ora polegi mustanahaline ja mõlemad tema vanemad on valgenahalised albaanlased on nii veider. Tüdruk on mustanahalist teeselnud," kirjutati säutsu juurde.

Sama kasutaja lisas hiljem: "See tüdruk ei ole ju üldse mustanahaline, see häirib mind. Valged naised võtavad nii lihtsasti mustanahalise inimese persooni üle."

Originaalne postitus, mis tehti esmaspäeval, on kogunud üle 110 000 meeldimise ja seda on 22 000 korda edasi jagatud.

Säutsule järgnes kriitika Rita Ora käitumise kritiseerimiseks. Talle heideti ette rastapatside kandmist, kritiseeriti vale imago loomist ning teesklemist.

Oli ka neid, kes astusid lauljanna kaitseks välja. Nad jagasid Rita Ora lähivõttest tehtud pilte, kus öeldi, et ta on vähemalt segarass. Lisaks öeldi, et lauljanna on tihti oma juurtest rääkinud ja avaldas, kuidas tema pere põgenes sõjast räsitud Kosovost, kui Rita veel väike oli.

Üks fännidest osutas ka sellele, et säutsus näidatud pildid Ritast on viis aastat vanad ja ta ei kanna enam sedamoodi soengut.

Nüüd hakkab ilmselt kujunema uus trend, kus mustanahalised on väga spetsiifilise päritoluga inimesed. Rita Ora, kelle nahk on liiga hele, et olla mustanahaline, nende hulka ei kuula.