Meghan Markle paljastas, et ta kavatseb tänavu novembris toimuvatel USA presidendivalimistel samuti sõna sekka öelda ja hääletada, kirjutab Fox News.

Sussexi hertsoginna selgitas oma otsust eelseisvatel valimistel hääletada väljaandele Marie Claire'ile edastatud avalduses.

"Ma tean, mis tunne on omada häält ja mis tunne on olla hääleta," rääkis Sussexi hertsoginna väljaandele. "Ma tean ka seda, et nii paljud mehed ja naised on võidelnud selle eest, et meid kuulataks. See on meie põhiõigus. Meil on võimalus kasutada oma hääleõigust ja teha oma hääl kuuldavaks," rääkis Meghan.

Ta lisas: "Üks minu lemmiktsitaate, millele mu abikaasa ja mina oleme sageli viidanud, on Kate Sheppardi tsitaat, ta ütles: "Ärge arvake, et teie üksik häälel pole suurt tähtsust. Lagunevat maad värskendav vihm koosneb üksikutest tilkadest." "Seetõttu hääletan ka mina," sõnas Meghan.

Markle'i otsus valimistel hääletada tuli mitu kuud pärast seda, kui tema ja prints Harry teatasid, et nad lahkuvad Suurbritanniast..

Traditsiooniliselt ei hääleta Briti kuninglik perekond valimistel ja monarhi veebisaidi kohaselt peab kuninganna jääma poliitilistes küsimustes rangelt neutraalseks.

Markle ei ole veel osutanud, kelle poolt ta hääletada kavatseb.