Seidi jagas Twitteris oma jälgijatele, millega tema viinerid kõige enam seostuvad. "Kui ma näen kuskil sõna viiner, siis mul tuleb ju viineripiruka isu."

Kuigi postituse all kõige suuremat arutelu ei tekkinud, siis Toomas Hendrik Ilvesele kuuluva kontoga jäeti sinna ometi salapärane vastulause. "Kui mina aga näen sõna vineer, haarab mu käsi haamri järele," mida saadab inglit kujutav emotikon.

Kroonika kajastas suhtlust ka oma portaalis ning nii mitmegi lugeja jaoks oli selline kommentaar ebasobiv. Ühe lugeja jaoks oli endise presidendi kommentaar rõlge, teine leiab, et president näitab sellega oma tõelist taset ja kolmandal on midagi sellist lugedes häbi.

Rannamaja-Seidi võtab seda ise naljana. Pärast Ilvese kommenteeri Twitteris jagas neiu postitust ka oma Instagrami loos. Ta kirjutas siina juurde: "See väike suhtlus meie vahel läheb mulle alati hinge."

Foto: Instagram

Kroonika võttis Seidiga ühendust ja uuris, kuidas tema neid kommentaare näeb. "Mina näen seda naljanas, sest ka minu säuts pidi olema naljakas," ütles Seidi.

Rääkides negatiivsetest kommentaaridest ütles seidi, et need on vaid inimeste mõtted. "Appi kui haige. Nii lahe inimene mu arust. Ma pole küll kohtunud temaga, ta meeldib mulle," sõnas tõsielutäht.

Nii et Seidi võtab endise presidendi sõnavõttu ka pigem huumoriga.