Swank on meelelahutuses tegev olnud alates 15. eluaastast. Näitlejannale kuulub ka kaks Oscarit, ühe sai ta 2000. aastal rolli eest filmis "Boys Don’t Cry" ja teine viis aastat hiljem filmiga "Miljoni dollari tüdruk", vahendab Fox News.

Ootamatult otsustas ta siiski 2014. aastal sammu tagasi astuda ning keskendus hoopis oma haige isa eest hoolitsemisele. "See pidi alguses olema aasta, sest tavaliselt läheb umbes aasta, et näha, kas uus organ kehaga sobib," meenutas Swank hiljutises intervjuus. "Kopsu siirdamine on üks kõige raskemaid asju üldse, sest tegu on nii õrna organiga."

Planeeritud aastast sai aga kõigile ootamatult kolm aastat, kui selgus, et isal, Stephenil, võtab taastumine rohkem aega ning tütar peab pidevalt ta kõrval olema. "Jumal tänatud, et meie palvetele vastati. Ta on nüüd terve ning tal läheb väga hästi."

Oma kogemusest õppis staar, et endaga peab väga aus olema ning teadvustama, kui puhkust on vaja. "Vaja on palju energiat, armastust ja enda kuulamist. Tervise tõusud ja mõõnad on tõesti väsitavad. Kindalasti peab ka ainult endale aega leidma. Samuti on oluline lähedastele selgelt öelda, kuidas nad sind aidata ja toetada saaks."

Swanki astus taas kinolinale 2017. aastal filmiga "Logan Lucky" ning sellele järgnes kohe "55 Steps".