67-aastane tõsielutäht Sharon Osbourne'i sõnul on film Black Sabbathi ninamehest täis seksi, narkootikume ja rock'n'rolli, vahendab DailyMail.

"Me ei tee seda lastele. See on täiskasvanute film täiskasvanutele. Me ei taha, et see oleks puhas, pehme ja kõike seda," sõnas Sharon, kes kannab filmis suurt rolli.

Ta usub, et see film on reaalsem kui eluloofilmid Elton Johnist ja Freddie Mercuryst, mis olid küll kriitikute poolt hästi vastu võetud, kuid mitmed ütlesid nende kohta "ebatäpsed".

Film räägib Ozzy elust oma kuulsuse tipul ja 38 aastat kestnud abielust Sharoniga.

71-aastane Ozzy kinnitas Rolling Stonesile antud intervjuud ka ise, et film on tulemas: "Ma saan aru, et film on minust ja Sharonist, meie suhtest. See on sellest, kuidas me kohtusime, armusime. Ta kasvas palju koos minuga olles ja mina kasvasin palju temaga koos olles."

Sharon ütles, et isegi kui inimestele ei meeldi tema muusika, siis film on midagi muud, sest keskendub temale ja mitte tema muusikale.

Ta ütles: "Sa ei pea tema muusika fänn olema, sest film räägib ellujääjast. See on uskumatu lugu inimesest, kes elas kõik üle, mis tema poole visati."

Filmitegijatel on materjali küll ja veel, sest Ozzy Osbourne'i elu ja karjäär on olnud pehmelt öeldes metsik.

Kõige tuntum on seik, kui Ozzy hammustas nahkhiirel pea otsast pärast seda, kui fänn oli selle kontserti ajal lavale visanud. Laulja tunnistas hiljem, et ta arvas, et see on mänguasi.

Tõusude ja mõõnade ja raskete perioodide jooksul on Sharon ja Ozzy ikka abielus. Sharon on abikaasat korduvalt aidanud ka tema sõltuvustest üle saama.