"I’m A Celebrity ... Get Me Our of Here" on eetris olnud 2002. aastast ja seda on terve aeg filmitud Austraalias. Sel aastal aga asjaolud muutusid. Kuna koroonapiirangute tõttu ei ole võimalik Austraalia siseselt reisida, siis viidi sarja võtta üles Walesi, Gwrych'i lossi.

Loss on aga vana ja asukoht valiti viimasel minutil. Selle tõttu ei saadud seal teha parandustöid, mis muutsid lossi turvaliseks. Sellepärast tehakse seda nüüd. Gwrych'i lossis on nimelt suur vertikaalne pragu, mida agaralt parandatakse.

Gwrych'i loss. Foto: Scanpix

Telekanal ITV rentis lossi kuueks nädalaks ja maksis selle eest miljon naela. Koos rendilepinguga said nad joonised, mis näitasid kahjustuste suurust ja mida remontima peab.

Loss on segu keskaegsest puidust ja George'i aja arhitektuurist. Nüüd nähti Abergele'is asuva 19. sajandi lossi juures kraanasid parandustöid tegemas.

Tänavusel hooajal teeb saates teiste seas ka kaasa Netflixi superhiti "Tiger King" üks peaosalisi Carole Baskin. Saatejuhid Ant McPartlin ja Dec Donnelly on saate algusest 2002. aastal olnud selle juhid.