4. juulil tungisid vargad Ellen DeGeneresi ja tema abikaasa Portia majja. Politsei sõnul langesid staarid röövi ohvriks just oma staatuse tõttu, vahendas DailyMail.

Montecito liit saatis kohalikele elanikele uudiskirja, milles öeldi, et kohalik šeriff ütles nende tegevjuhile, et murdvargusele aitas kaasa keegi, kellel oli juurdepääs paari kodule. Tõenäoliselt keegi töötajatest.

Ühistu sõnul ei pea residendid edasiste röövide ja murdvarguste pärast muretsema.

Ülimalt eksklusiivses enklaavis elavad mitmed miljardärid ja kuulsused, kelle hulka kuuluvad Oprah Winfrey, Ariana Grande ning viimasel ajal ka prints Harry ja Meghan Markle.

Elanikele saadetud uudiskirjas öeldi: "Selle juhtumi juures tuldi väljast ja murti sisse. Ma olen teid teavitanud ja palun teil edasipidi kõik lukku keerata. Meie väga abivalmi šeriffi Arnoldi sõnul tuli varastele abi seestpoolt."

Täpselt pole teada, mis majast varastati ja mis selle väärtus on, aga esmase raporti kohaselt varastati juveele ja kellasid. Politsei uurib ka, kas Elleni kodu rööv on kuidagi seotud teiste samas piirkonnas aset leidnud vargustega.

Ellen DeGeneres ostis Montecitos asuva kodu 2019. aastal 27 miljoni dollari eest.