Ryan Reynolds võttis pakkumise vastu ja postitas reedel poliitiku Twitteri lehele humoorika, kuid olulise sõnumi, vahendas DailyMail.

43-aastasele filmitähele anti ülesandeks pöörduda British Columbia noorte poole, kes eelistavad COVID-19 piirangutest kinnipidamise asemel pidu panna.

John Rogani eesmärgiks oli püüda saada ühendust kohalike kuulsustega, kes ehk rohkem noori kõnetada suudavad. Sarnaselt poliitikule on Reynolds samuti Vancouverist pärit. Ja kui Reynolds pakkumisest kuulis, siis võttis ta selle hea meelega vastu.

Näitleja pani kokku audiosõnumi, postitas selle Hogani Twiterisse ja kirjutas sinna juurde: "Helistasin sinu kontorisse. Jätsin sõnumi."

Reynoldsi humoorikas sõnum noortele oli järgnev: "Ma ei usu, et see on hea idee (lasta mul noortele öelda, et nad ei peaks koroona ajal pidutsema). Ma ei usu, et nad tahavad meditsiininõu inimestelt nagu mina. Kindlasti mitte. Kui see just ilukirurgiat ei puuduta. Paljud inimesed ei tea, aga ma olin varem Hugh Jackman."

"Noored inimesed pidutsevad BC-s, mis on loomulikult ohtlik. Nad ilmselt ei tea, et tuhanded inimesed mitte ainult ei jää koroonaviirusest haigeks, vaid ka surevad sellesse. See on kohutav, et see mõjutab meie kõige haavatumaid. BC on koduks mõnele maailma kõige lahedamale vanainimesele," ütles kolme lapse isa, mainides teiste hulgas ka oma ema.

"Minu ema, ta ei taha terve päeva korteris passida. Ta tahab minna Kitsilano randa ja leida endale mõni kolmekümnendates armuke, kes temaga terve päeva tegeleb. Ta on rahuldamatu," naljatas Reynolds.

"Ma loodan, et noored inimesed BC-s ei tapa minu ema. Ärme tapa kedagi. Ma usun, et see on mõistlik," lisas Reynolds.

Ta lõpetas sõnumi leebemal toonil, tehes nalja ka oma naise Blake Lively üle. "Mulle meeldivad peod. Minu lemmiktegevus on istuda oma toas klassi džinniga ja vaadata esimest 32 osta "Gossip Girlist". Vot see on pidu," sõnas Reynolds, mainides ära sarja, mis Blake'i kuulsaks tegi.