Baker, keda teati telesarjast Stanley Hudsonina, soovis oma legendaarse tegelaskuju saatust fännidega edasi jagada ning avalikustas tulevase telesarja idee. "Onu Stan" oleks rääkinud kõigest sellest, mis pensionile jäänud Stanleyga Los Angeleses edasi toimuma hakkas, vahendab Fox News.

Peale rõõmusõnumeid sai ta aga ootamatult halba tagasiside. Näitleja avalikustas mitmeid sõimukirju, kus süüdistati teda "Kontori" rikkumises ning fännide raha kuritarvitamises. Muidugi jagas staar oma kogetut ka avalikult, kuid see tegi olukorra veelgi hullemaks. "Oleks arvanud, et me elame ajastus, kus sellised probleemid on lahendatud juba aastaid, isegi kümneid aastaid tagasi. Ometi ei ole see nii. Tegelikult on kõik isegi hullemaks läinud."

Baker paneb südamele, et rassismi vastu ei saa võidelda seda ignoreerides. "Tänapäeval ei kõnnita küll põleva ristiga mööda tänavat, aga selleks on uued tehnoloogiad, kuhu rassism liikunud on. Levib palju vanu pilte, kus mustanahalisi kiusatakse ja arvame, et need inimesed on välja surnud. Tegelikult ei ole nii. Nad abiellusid, said lapsi, lapselapsi ja lapselapselapsi ning tihtilugu viisid ka oma vaateid põlvkonniti üha edasi."

Mitmed kolleegid telesarjas "Kontor" pöördusid postituse peale samuti Bakeri poole ning avaldasid talle toetust. Nende seast võib leida Rainn Wilson, Jenna Fischer, Angela Kinsey ja Kate Flannery.