"See on minust kuidagi mööda läinud," selgitas Kivirähk. "Mul ei ole väga paljusid asju. Autojuhilube ka mitte. Pole nutitelefoni, Facebooki, Instagrami, Twitterit, isegi Tinderit pole," rääkis ta ETV2 vahendusel.

"Tore on olla selline mitte nii kättesaadav. Mul on ka see, et kui ma lähen Facebooki, siis keda hakata seal sõbraks võtma ja keda mitte. Nii palju muresid tuleb juurde. Iga asjaga tuleb. Kui sa auto ostad, siis hakkad mõtlema, mis see bensiin maksab ja kuhu saaks parkida. Minul neid muresid ei ole. Nagu ei ole ka Facebooki ja neid teisi muresid," lisas kirjanik.

"Hea on olla. Kes tahab mulle helistada. Mul on vana nuppudega telefon, ma saan selle vastu võtta ja öelda hallo. Siis saab mulle saata meili, sellele ma saan ka vastata. Ja ma käin hästi palju ringi. Varitsege mind kesklinnas, kes tahab midagi öelda või edasi anda," sõnas Kivirähk.

Kirjanik ütles ka, et tal pole kõiki eelpool nimetatud asju vaja, kuna tal on sõbrad, kellel on need kõik olemas. "Küll on hea elada parasiidina," ütles Kivirähk naljatades Mart Juurele.