Kui Bridger Walkeri lugu avalikus sai, siis ta sai videosõnumid Marveli näitlejatelt Chris Evansilt ja Robert Downey Jr'lt, talle helistas ja kiitis vapruse eest Tom Holland ning sotsiaalmeedias sai ta kiita Mark Ruffalolt, Hugh Jackmanilt ja Anne Hathawaylt.

Aga see pole sugugi kõik.

Bridgeri tädi Nicole on sündmusi pidevalt kajastanud ning vahendanud infot kõigiga, kes poisi tegemistest ja arengust huvitatud. Nicole'i kohaselt on nende pere saanud kümneid tuhandeid tänu- ja kiidusõnumeid, temast on tehtud mitmeid illustratsioone, mis näitavad tema vaprust, ja talle on isiklikult tehtud meeldejäävad kingid.

Chris Evans mitte ainult ei kiitnud poissi tema vapra teo eest, vaid kinkis talle Kapten Ameerika kilbi. Robert Downey Jr palus järgmisel sünnipäeval endale helistada ja lubas poisile erilise üllatuse teha. Maailma poksinõukogu tegi Bridgerist autšempsioni.

Muusik Bret Michaels kinkis talle oma kitarri. Bridgeri reaktsiooni videole ei saanud, kuid tema isa Robert oli öelnud, et poiss oli kinkis saades peaaegu nutma hakanud, öeldes, et ta ei saa Breti lemmikkitarri ära võtta.

Bret Michaels kirjutas kitarrile ka oma autogrammi.

Bridgeri õde kinkis vennale hindi traditsioonide järgi kaitset pakkuva käevõru.

Poiss oli aukülaline õhuväebaasis, Warner Bros stuudio tegi talle kingipaki ning ta sai kommipoes vabalt mitmed kotid maiustusi täis panna.

Bridger Walker veetis meeldejääva päeva ka koos Batmaniga, külastades ka nt videomängukeskust.


Nüüd on võimalik ka osta Big Hero logoga särke. Sada protsenti selle tulust läheb haavatud sõdurite organisatsioonile.