Möödunud nädalavahetusel leidis Tallinnas asuva restorani "Gianni" aias romantiline seik, kui peigmees palus 500 roosi abil oma kallima kätt. Peigmees Herbert tellis ettepaneku tegemiseks suure roosidest tehtud südame, mis kaalus sada kilo. Südame keskele oli kirjutatud "Abiellu minuga".

Mees oli varasemalt tellinud ka muusikud, et vastav õhkkond luua.

Nadežda seda kõike aga päris kohe ei näinud. Tal olid silmad sidemega kaetud. Kui aeg oli küps, võttis Herbert tal sideme silmade eest ning naine nägi, mille Herbert oli organiseerinud. Nadežda ei pidanud kaua mõtlema ja ütles abieluettepanekule jah.

Kuigi Nadežda ja Herbert on juba pikalt koos olnud, siis tuli ettepanek naisele üllatusena. Ta ütles Delfile: "See tuli kui välk selgest taevast, sest tol päeval soovisin mina teda üllatada ja broneerisin meile restoranis väikese lehtla, kus pidi toimuma suvine pildistamine."

Ta lisas: "Minu sõbranna, kes aitas mul seda organiseerida, ütles, et tal on meile (Nadeždale ja Herbertile) üllatus ning sidus meil silmad kinni. Aga ma ei teadnud, et seda tehti vaid minuga. Ühel hetkel aitas Herberti sõber roosist südame tuua. Ja siis see juhtuski."