Merylin ja Anita õpetavad soovijatele, kuidas saada suunamudijateks, et siis läbi selle ameti teenida mitme tuhande euro suurust teenistust.

Firma kodulehel on tutvustusena öeldud: "Firma loojad ning koolitajad Merylin Nau ja Anita Sibul annavad ausalt ning ilma filtriteta edasi oma karjääri jooksul kogutud teadmised ja läbitud õppetunnid, et koolitusele tulijad saaksid edu saavutada kiirelt ja professionaalselt."

Selleks, et ise tulevikus mitu tuhat eurot teenima hakata, peab Merylinile ja Anitale maksma 1990 eurot viienädalase koolituse eest. Seda suunamudijatelt, kellel on Instagramis vastavalt 36,3 ja 18,3 tuhat jälgijat, mida isegi Eesti mõistes pole palju.

Võrdluseks toome reisiblogijal Liza Lindi, kellel on on 38,4 tuhat, Victoria Villigi, kellel 53,3 ja Brigitte Susanne Hundi, kellel on 68 tuhat jälgijat.

Naiste ettevõtet on kritiseerinud ka beebiblogija Kristina Pärtelpoeg, kellel on Instagramis üle 20 tuhande jälgija. "Kaks ekspert koolitajat tulid nüüd välja. Ühel on 31 000 jälgijat ja enamus piltidel alla tuhande meeldimise ja teine samasugune. Ma ei ütle, et nad oma jälgijad ostsid, aga pigem teate küll. Aga parkimine on tasuta," kirjutas Pärtelpoeg.

Loomulikult huvitab inimesi, miks on Kullakaevuri nime all tegutseva ettevõtte koolitus nii kallis. Merylin Nau vastas sellele Instagramis: "Meie hind on kujunenud täpselt turuväärtuse järgi. Arvestades, kui palju väärtust selle eest vastu saad, mis töö me sinna alla pannud oleme, on hind igal juhul õiglane."

Ta lisas: "Vaata ka meie kodulehelt "koolituse info" sektsiooni ja õppekava, et näha, mida me pakume. Huvi korral võid vaadata ka töötukassa koolitusi ja hindu."

Foto: Instagram