Jutusaatejuht otsustas videokonverentsi ajal, kus osales üle 200 töötaja taaskord neilt kõigilt vabandust paluda, kirjutab Fox News.

DeGeneres ütles oma töötajatele, et ta polnud täiuslik ja ta proovib muutuda. "Olen mitmekihiline inimene ja üritan olla parim inimene, kes ma olla saan, ma püüan oma vigadest õppida," sõnas 62-aastane saatejuht.

Ellen lisas: "Olen kuulnud, et mõned inimesed tundsid, et ma ei olnud nendega lahke ega kannatlik. Vabandan nende ees, kui olen teie tundeid kuidagi kahjustanud."

Konverentsil osaleja ütles, et kõne oli olnud väga emotsionaalne ja enamasti oli rõhutud sellele, kuidas ta soovib paremaks inimeseks muutuda.

Veel üks allikas ütles, et DeGeneres ei esitanud ühtegi küsimust, kuid lubas, et igapäevane jutusaade tuleb 18. septembriks tagasi. "See on parim hooaeg, mis meil kunagi olnud on," ütles Ellen.

Esmaspäeval kinnitas Warner Brosi pressiesindaja, et peaprodutsendid Ed Glavin ja Kevin Leman ning kaasprodutsent Jonathan Norman on saatest lahkunud. Näib, et Mary Connelly, Andy Lassner ja Derek Westervelt jäävad DeGeneresi kõrval produtsentideks.