Ben Crossi perekonna esindajad ütlesid, et ta suri ootamatult pärast lühikest haigust, kirjutas BBC.

Austria pealinnas Viinis surnud Ben Crossil oli kaks last, Lauren ja Theo.

Tema tütar Lauren kirjutas Facebooki, et ta süda on murdunud, kuna tema armas sa on surnud. Ta lisas, et isa oli haige juba mõnda aega, aga viimasel nädalal muutus olukord märkimisväärselt halvemaks.

Cross lõpetas just õudusfilmi "The Devil's Light" võtted ning aasta lõpus saab teda näha romantilises draamas "Last Letter From Your Lover".

Harry Bernard Cross sündis Londonis töölisklassi katolikus perekonnas. Pärast draamateatri lõpetamist jättis ka teatrilava seljataha ning hakkas filme tegema. Tal oli väike roll 1977. aasta filmis "A Bridge Too Far", mille peaosas olid Sean Connery ja Michael Caine.

Juba järgmisel aastal toimus tema suur läbimurre, kui mängis filmis "Chicagos" mõrva eest kohtu all oleva Roxie Hart esindajat Billy Flynni. Usutakse, et just selle rolli tõttu sai ta peaosalise rolli 1981. aasta filmis "Chariots of Fire", mis kandideeris neljale Oscarile, kaasa arvatud parim film.

Ben Cross mängis juudist jooksjat Harold Abrahamsi. Lugu põhines kahel Briti jooksjal, kes osalesid 1924. aasta olümpiamängudel.