"Selle taasavastatud moenädala pildiga tuli mulle meelde ka üks seik. Malta moenädalal valiti mind ka ühte showsse, kus oma loomingut näitas üks nii Euroopas kui Ameerikas nime tegev moelooja. Kui muidu oli mul modellindusega seoses eranditult väga "lihtsad" kogemused, siis seal mäletan, et disainer ikka lasi proovis tüdrukutest üle nagu kirvega, nii, et ikka "veekraanid" valla. Ja osad saadeti eriti teravalt teele," meenutas Anni Rahula.

Ta sõnas ka, et riiete proovimise ajal käis veel värbamine, kes lähevad lavale ja kes mitte. Mitmed, kes said valituks, ka need said sõimu.

"Ma hoidsin hinge kinni, kui too disainer minuni jõudis, ma mäletan. Ja siis tuli "Sina! See" ja "jah, korras" ja läks edasi järgmise juurde. Siis ma julgesin taas hingata. Samas peale showd oli ta väga meeldiv kõigi vastu," sõnas Rahula.

"Aga sain kreepsu ikka küll ja mõtlesin, et minust, mitte, et mul lootust olnuks, tippmodelli küll ei saa. Vat siis sulle "lihtsat" tööd. Ei kujuta ette, kui palju seda ette tuleb, aga mina rohkem sellist asja näinud pole," mõtiskles ta.