Merylin ja Anita õpetavad soovijatele, kuidas saada suunamudijateks, et siis läbi selle ameti teenida mitme tuhande euro suurust teenistust.

Firma kodulehel on tutvustusena öeldud: "Firma loojad ning koolitajad Merylin Nau ja Anita Sibul annavad ausalt ning ilma filtriteta edasi oma karjääri jooksul kogutud teadmised ja läbitud õppetunnid, et koolitusele tulijad saaksid edu saavutada kiirelt ja professionaalselt."

Selleks, et ise tulevikus mitu tuhat eurot teenima hakata, peab Merylinile ja Anitale maksma 1990 eurot viienädalase koolituse eest. Seda suunamudijatelt, kellel on Instagramis vastavalt 36,3 ja 18,3 tuhat jälgijat, mida isegi Eesti mõistes pole palju.

Sekskoolitaja Epp Kärsin toetab noorte neiude ettevõtlikkust. "Ma pigem kiidan neid, et nad sellise ideega välja tulid. Muidugi tuleb teha ja proovida, enne kui pole teinud, ei tea. Elu on elamiseks ja emotsioonideks ning usun, et need kaks oskavad palju ägedaid emotsioone jagada ning õpetada uutele suunamudijatele läbi enda kogemuste uut. Noorte hulgas on see väga popp ja kui turg nõuab, saab selle enda kasuks pöörata," sõnas ta.