"See on olnud üks ülimalt vinge sõit. 15 aastat tegevdiskorina olen ma mööda erinevaid pidusid ringi käinud ja musa valinud. Mind on tunnustatud Eesti populaarseima dj tiitliga. Olen saanud nii palju toredate ja huvitavate inimestega tuttavaks ja nii mõnedki on sõbrad ka täna. Ma olen otsustanud oma DJ-tööle joone alla tõmmata ning mõtlesin, et teen seda vaikselt ja rahulikult aga siiski...," kirjutas Puusepp Instagrami.

"Päris nii vaikselt see ei õnnestunud. Minu viimane klubipidu toimub juba homme ühes minu lemmik klubidest Sunsetis. Peale seda kohtume veel Suvelõpupidu Wildin' Paide 2020 ja siis on kõik! Ma ei ütle, et mitte kunagi mind DJ puldis ei näe aga ma ütlen kindlalt, et see töö on nüüd tehtud! Mõnel sünnipäeval, kodus aias või Martin Garrixi soojendajana võin veel vabalt puldis olla aga muidu mitte...," lisas ta.

Andres Puusepp tänas ka paljusid endisi ja praeguseid kolleege, kes on teda aastate jooksul aidanud. "Aitäh Andi Raig, Sven Arusoo ja Erki Ohmann! Aitäh Kristi Punnisson, et mind juba noore algajana Überblingenis lasid Eesti pidusid teha."

"Ma tänan Erlend Aav, Urmas Kolsar, Maax Palatu, et minu viimased suved olid Sunsetis pehmelt öeldes hullumeelsed! Tänan oma back to back DJ-partnerit Andress Jourselff!"

"Ma tänan kõiki klubisid, programmijuhte ja peokorraldajaid! Ja minu KÕIGE SUUREM tänu läheb minu abikaasale, kes on oma nädalavahetusi sisustanud ilma meheta, aitäh kallis Birgit Puusepp, nüüd näeme rohkem!"

Pildi alla kommenteerib Retro FM hommikuprogrammi juht Rauno Märks: "Tere tulemast varajaste ärkajate hulka". Märks lisas kommentaari lõppu ka kavalalt naeratava emoji.

Kroonika võttis Puusepaga ühendust ja uuris, kas temast saab järgmine hommikuprogrammi saatejuht. "Ma ei oska sellisele küsimusele midagi vastata. Oleme hetkel koos Marko Lõhmusega asendusmehed! Kes saab Star FMis uueks hommiku liikmeks pidi selguma 31.august!" sõnas Andres Puusepp.