Seni on Spearsi isikliku ja majandusliku heaolu eest vastutanud isa Jamie Spears ja kaasvastutajaks määratud advokaat Andrew Wallet. Eelmisel aastal loobus Wallet aga oma rollist, mis lahvatas hoopis suurema vaidluse, vahendab Fox News.

Staar esitas kohtule soovi, et ta eestkostja vastutusest täielikult vabaneks ning oma karjääri ja elu üle ise otsuseid langetada võiks. Sellega läksid kiiresti kaasa ka fännid, kes hakkas sotsiaalmeedias hoogsalt jagama kampaaniat #FreeBritney. Kahjuks oli kampaanial ka hoopis vastupidine mõju ja staari isa hakati jõhkrates tegudes süüdistama ning sõimama.

Esimesed istungid, mis pidid toimuma kevadel, lükati koroona tõttu augustisse, mistõttu pidi Britney veel loetud kuud kannatama, et vastutus täielikult omale tagasi saada. Nüüd selgus aga siiski, et olukord ei muutu niipea.

Kohtuniku värske otsuse kohaselt peab Spears jääma järelvalve alla veel vähemalt 2021. aasta veebruarini.

Veel eelmisel nädalal esitas Spearsi advokaat Samuel D. Ingham III kohtule dokumendid, mille kohaselt on lauljanna tugevalt vastu sellele, et just isa tema järelvalve eest vastutab. Staar soovib, et ajutiselt tema eest vastutajaks määratud Jodi Montgomery isa rolli täielikult üle võtaks. Sellele kohus vastust veel andnud ei ole.

Spears määrati järelvalve alla 2008. aastal, kui kogu maailma silme ees armastatud lauljanna närvid üles ütlesid ja ta nii endale kui teistele ootamatult ja ohtlikult käituma hakkas. Hiljutises intervjuus tunnistas Britney vend Bryan, et tegelikult on õde juba pikalt vastutust endale tagasi soovinud. Hiljuti esitas ka ema võimudele taotluse, et saada samuti ülevaadet tütre majanduslikust seisust.