Hiltoni elust on valminud dokumentaal, kus ta tõmbab loori eest ära ka kõige valusamatelt läbielamistelt, millega juba lapsena rinda pidi pistma, vahendab Fox News.

Hiljutises intervjuus avalikustas Hilton, et kui käis Utahis asunud Provo Canyon internaatkoolis, siis hakkasid isegi õpetajad teda kiusama. "Töötajad rääkisid kohutavaid asju. Nad tekitasid minus pidevalt halba enesetunnet ja kiusasid mind," meenutas modell. "Arvan, et nende eesmärk oli mind murda. Nad olid isegi füüsiliselt vägivaldsed, lõid ja kägistasid. Ilmselt soovisid kartma ajada, et siis hirmust kuuletuksin."

Väidetavalt ei keskendunud keegi koolis õppimisele. "Hetkest, mil ma ärkasin, kuni uuesti magama minemiseni, oli koolis pidevalt näkku karjumine ja lõputu piinamine."

Vanemad otsustasid Parise internaatkooli panna peale problemaatilisi vahejuhtumeid kodus. Nimelt kippus noor tüdruk kodust ära jooksma, salaja klubides ja pidudel käima. Hiltoni meenutustega koolist liituvad veel kolm endist klassikaaslast.

Olukord koolis kutsus teismelisel tüdrukul pea iga päev esile ärevushäireid, mistõttu nooruk juba 11 kuu möödudes koolist lahkus. "Nad võtsid meie telefone ära ja rebisid mu kirjutatud kirjad puruks, sest väidetavalt ei oleks keegi mingi uskunudki."