Hiljuti väitis Klum kohtus, et Seal veedab nende kolme lapsega väga juhuslikult aega, mistõttu ei näe ta põhjust, miks ei võiks lapsi endaga Saksamaale kaasa võtta, vahendab Fox News. "Nad veedavad suurema osa ajast minuga."

Nüüd on muusik aga otsustanud, et ei lase endisel kallimal ainsana enda huvide eest seista ning räägib ka olukorrast enda versiooni. Nimelt kardab Seal, et Klum viib lapsed alguses küll ajutiselt, kuid hiljem jäädavalt Saksamaale. "Ma arvan, et Heidil on varjatud eesmärk lastega Saksamaale kolimisel." Seal tõi kohtus näiteks ka tänavu märtsis Heidilt saadud kirja, kus naine muretses USA tuleviku pärast ning plaanis lastega Euroopasse kolimist.

Peagi algavad telesarja "Germany’s Next Top Model" võtted, mis koroona tõttu Los Angelesest Saksamaale viidi. Klumi sõnul soovib ta, et lapsed võtete perioodil temaga seal viibiks ning ka oma vanavanemaid külastada saaksid.

"Hoolimata Heidi soovist, viiakse lapsed seda rahuldades eemale nii minust kui ka oma kodust Los Angeleses," vaidleb Seal kohtus. "Kui arvestada COVID-19'st tulenevat ebakindlust ja Saksamaal kehtestatud piiranguid, siis ei tea kunagi ette, millal võib lastel tekkida probleeme koju tagasi tulemisega."

Ka väitele, et Seal ei tunne lastega koos olemise vastu kuigi suurt huvi, on muusikul oma konkreetne vastus olemas. "Kahjuks, iga kord, kui ma soovin lastega rohkem koos olla, siis teeb Heidi selle asjatult keeruliseks. Ta väidab, et neil on pidevalt tegemist, lapsed on haiged või lihtsalt ei saa ega taha minuga kohtuda," on Sealil toimuvast oma nägemus. "Kohtun lastega vastavalt Heidi soovile ja sobivusele. Kõigest hoolimata üritan siiski lastega võimalikult palju koos aega veeta ning alati nende jaoks olemas olla."