Nimelt tunnistab May, et on peaaegu igalt poole peale esimest hooaega vallandatud, mistõttu kardab ta tänase päevani, et jääb kohe tööst ilma, vahendab Celebrity Insider.

Nüüd telesaates "The Grand Tour" saatejuhina tegev May meenutas oma esimest telesaadet "Driven" 1998. aastal. Saatejuht tõdes, et kuigi vaatajaid oli palju, siis meeskonnas polnud kellelgi aimu, mida nad üldse tegema peaks. May vallandati peale vaid esimest hooaega. Sarnaselt on läinud ka väga mitme hilisema telesaatega.

Kuigi "Top Geari" fännidele on ta nüüdseks juba väga tuttav, siis sellest hoolimata oli ka seal alguses raskusi. Esmalt ilmus ta telesaates ekraanile 1999. aastal, kuid püsis seal taas vaid aasta. Alles siis, kui 2003. aastal naasis, jäi ta sinna püsima kuni 2015. aastani.

"Olen justkui pidevalt ootel, et millal mind taas minema saadetakse," kirjeldas May kogemusest tulenevat salajast hirmu. Nüüd on olukorrale omakorda pinget lisanud maailma laastav koroona. "The Grand Touri" loomise üks suur aspekt on mööda maailma reisimine, mida praegu kuidagi teha ei saa. "Olukord vallandas mu, ülejäänud maailm juba vallandas mu," võrdleb May naljatades toimuvat varasemaga.